joi, 24 septembrie 2015

Jucăria

Nicoliță vs Ungureanu. Foto: ripensiatimisoara.ro
Și uite-așa „Ripi” și-a făcut și hatârul de a juca cu o echipă de Liga I. Sub ochii lui Răzvănel de la Bucale, invitat special (de fapt era cu treabă prin zonă, pe la LPS Banatul), roș-galbenii s-au luat la trântă cu Viitorul lui Hagi, pe marele oval.

Audiență scăzută, meci previzibil, cu gol încasat repede. Apoi o înfruntare surdă ce a făcut, totuși, cinste Ripensiei, ținând cont de eșalonul din care vine și de faptul că Viitorul e pe locul 2 în campionat. Bara a prevenit prelungirile în ultimele minute și, îndrăznesc să spun c-a prevenit și penaltiurile, la cum s-a jucat. Un fault în careu în minutul 90 a pecetluit soarta jocului și Cosmin Stan a putut să dea declarații la conferința de presă alături de marele Hagi, care pleacă cu toți sacii-n căruță și două echipe care merg mai departe în Cupă (Viitorul II a trecut de Clinceni).

Aventura s-a terminat și ne întoarcem la un campionat pe care vrem să-l câștigăm, dar am avut treabă puțin prin Cupă și ne-am trezit ca Viitorul, pe doi. Hai cu promovarea.

Tempo Ripensia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu