marți, 1 decembrie 2015

Cosmin Stan demis!

Deși a lăsat echipa pe primul loc după un tur mai puțin reușit, Cosmin Stan a fost demis astăzi. Știrea este la cald și pot doar specula asupra motivului.

Consider că domnul Stan și-a făcut treaba, dar în același timp sunt de părere că se putea mult mai bine. Pentru o echipă cu pretenții de Liga 3, Ripensia ar fi trebuit să defileze prin județ și n-a făcut-o. S-a împiedicat de echipe modeste și cu un joc similar în retur, promovarea ar fi fost iarăși pe muchie de cuțit.

Sper că cei de la club au înțeles că nu-i de joacă și că trebuie adus un antrenor peste nivelul Ligii 4. Mai sper că demiterea asta subită a antrenorului nu e rezultatul vreunei situații la fel de subite, și că a fost ceva gândit bine și cântărit îndelung. Însă niciodată nu e de bun augur să dai afară antrenorul cât timp ești pe primul loc și s-o faci oarecum hoțește, în intersezon, de ziua națională, cu un comunicat sec pe Facebook. La ASU, când l-au mazilit pe Codrea, au făcut-o în același mod și s-au văzut atunci hâdele fețe care trăgeau sforile în spate.

Tempo Ripensia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu