sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Ripensia la mijlocul sezonului competițional 2013/2014 și la finalul unui an de excepție

Mureșan sărbătorește golul 2 în victoria cu AS Carani. Foto: Cosmin Dan (cosmin-dan.ro)
Azi, la Carani, a avut loc ultimul meci pe care Ripensia îl avea programat în turul acestei ediții a Campionatului Municipal Timiș, seria I. „Ripi” s-a impus cu 0-2 în fața celor de la AS, prin golurile lui Briciu (14) și Mureșan (48), din penalti.

În etapa trecută, Ripi a jucat ultimul meci „acasă”, în compania celor de la Unirea Grabaț. A fost 5-0 la final și 1-0 la pauză, dar prima repriză a fost una foarte slabă pentru Ripensia. Păscăleanu a deschis scorul înainte de pauză, iar în a doua repriză au marcat Briciu (50, 89), Mureșan (88), Popa (90+2).

Mai dăm timpul înapoi o etapă și notăm altă deplasare la Carani, în care „Ripi” a căștigat cu 0-6 în fața celeilalte echipe din localitate, „irlandezii” de la Glentoran. Au marcat Briciu (25, 32), Uzun (47), Popa (55), Ungur (67) și Ciobai (90).

Se termină astfel turul campionatului, cu „Ripi” pe primul loc, la un avantaj confortabil de 8 puncte față de locul doi (Comloșu Mare). Băieții intră astfel într-o binemeritată vacanță, iar noi, suporterii, așteptăm un an nou la fel de plin de satisfacții fotbalistice.

Tempo Ripensia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu