luni, 23 septembrie 2013

Echipament de joc nou pentru Ripensia

Azi, la sediul clubului, a fost conferința de presă de dinaintea meciului cu „U” Cluj. Au participat președintele clubului, domnul Radu Ienovan, managerul sportiv, domnul Radu Suciu și jucătorii Călin Uzun și Adrian Popa.

Jurnaliștii prezenți au relatat pe larg de la conferință, așa că nu o să intru în detalii:

Ce m-a surprins a fost prezentarea noului echipament al Ripensiei:
Vechiul tricou de joc (stânga) lângă noul tricou de joc (dreapta). Foto: ripensiatimisoara.ro și sport9.ro
Se observă foarte clar poziționarea centrală, mult mai vizibilă, a blazonului clubului și a firmei producătoare a echipamentului. Albul dispare de pe fundalul siglei sponsorului principal și apare un nou sponsor în dreptul umerilor. Deasupra blazonului se văd și cele patru steluțe aurii despre care am scris în acest articol. Ele simbolizează, așa cum corect am intuit, cele patru campionate aflate în palmaresul clubului.

Încă nu știu ce tricouri vor primi cei ce au făcut sau urmează să facă comenzi din magazinul online al clubului - sper să fie din cele noi.

Aștept meciul de mâine cu sufletul la gură, dar indiferent de scor mă voi bucura pentru „Ripi” și voi trăi partida la intensitate maximă, în fața televizorului.

Tempo Ripensia!

4 comentarii:

  1. Deocamdata se vand cele vechi, care sunt la pret promotional. Cele noi vor fi la alt pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am înțeles, mulțumesc pentru clarificare. Ne puteți spune care va fi prețul pentru noile tricouri și când vor fi disponibile pentru comandă?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, deci s-a schimbat schimbarea :)

    RăspundețiȘtergere