luni, 16 septembrie 2013

Prima înfrângere oficială: Comloșu Mare - Ripensia 1-0

Dani Ungur, supărat pesemne pentru evoluția echipei sale. Foto: ripensiatimisoara.ro.
Timișorenii au pierdut duminică în deplasarea de la Comloșu Mare, contând pentru etapa a V-a din Campionatul Județean Timiș, seria I. Cu o formulă tactică modificată față de meciul din Cupă, cu UTA, Ripensia a luat gol chiar din minutul 10, apoi au urmat câteva ocazii mari pentru gazde. În ultimul minut de timp regulamentar din prima repriză, Ripensia a beneficiat de un penalti, ratat însă de Briciu.

După pauză, Ripensia și-a mai revenit și a atacat constant, însă fără rezultat. Cărpinișan a fost eliminat în ultimele 10 minute de joc, se pare că pentru proteste. Îmi este în continuare neclar dacă a fost un al doilea „galben”, sau un „roșu” direct.

S-a terminat 1-0 și „Ripi” simte pentru prima oară gustul înfângerii într-un meci oficial. AS Comloșu Mare demonstrează că nu degeaba era pe locul doi în clasament înainte de acest meci și după această victorie devine lider, cu maximum de puncte posibile după cinci meciuri. Ripensia cade pe 2 și joacă sâmbătă încă o etapă de campionat pe „Electrica”, în compania ocupantei locului 6, Dacia Cărpiniș.

Felicitări celor 45 de suporteri care au făcut deplasarea la Comloșu Mare, această localitate atât de însemnată în istoria Ripensiei și să sperăm că de vină pentru înfrângerea de ieri e doar relaxarea de după meciul cu UTA.

Azi e marea extragere pentru „șaisprezecimile” Cupei, în direct pe sport.ro, de la ora 16. Până atunci mai aveți timp să votați în sondajul nostru despre adversarul dorit, unde Steaua și ACS Poli sunt favoritele cititorilor.

Tempo Ripensia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu