sâmbătă, 21 septembrie 2013

Ripensia Timișoara – Dacia Cărpiniș 4–0

Astăzi, pe „Electrica”, „Ripi” a trecut de Dacia Cărpiniș cu 4–0, cu un joc spectaculos, într-un meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt. Victorie de moral pentru băieți, după înfrângerea din etapa trecută și înaintea meciului de Cupă cu „U”. Felicitări jucătorilor, oficialilor și suporterilor prezenți la stadion în această frumoasă zi de sâmbătă!

Update: Vulturii de la AS Comloșu Mare au pierdut cu 1-3 meciul cu Periam, Ripensia devenind astfel din nou lider în clasamentul seriei I.



Că tot vorbim de „U”, i-am văzut aseară reușind să țină cu dinții de un scor alb în prima repriză din deplasarea lor la Mediaș, în meciul cu Gaz Metan. Ba chiar au deschis scorul în repriza a doua, cu un șut fantastic al lui Borza, de la peste 30 de metri. Numai că în doar 10 minute medieșenii au revenit în joc cu două goluri, „U” Cluj pierzând astfel al optulea meci din această stagiune de Liga I.

Ripensia va întâlni, așadar, o echipă rănită, montată, clubul din Cluj fiind probabil la un pas de implozie în cazul unei înfrângeri în fața timișorenilor. Să abordăm meciul cu multă grijă și să facem astfel încât gălăgioasa galerie clujeană, care cântă neîntrerupt tot meciul, să nu răzbată marți, pe „Dan Păltinișanu”.

Cât mai mulți la stadion! Tempo Ripensia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu